BLACK WEEK 22-28 NOV. - SPAR 30% PÅ UDVALGTE LAMPER

Om Tina


Tina portrait

Art Director og lysdesigner hos Lumega Home  

Tina har været drivkraften bag Lumega Homes 180 graders kursomlægning af alt lige fra strategi til design. Hun har både en professionsbachelor i grafisk design fra SVK, samt en kandidat i lysdesign fra AAU CPH. 
Tinas primære opgave i Lumega Home er at designe og udvikle designuniverset for Lumega Home, samt at supportere med teknisk viden indenfor belysning. Tina har en indgående viden omkring designprocesser, idegenerering, art direction, grafisk design og produktdesign – viden hun har opnået gennem hendes grafiske uddannelse samt flere års erhvervserfaring. Derudover har hun ligeledes et indgående kendskab til lysdesign og har derfor et stort fokus, ikke bare på produkternes udseende, men også på hvilket lys der distribueres fra lyskilden i samspil med lampens design. Ydermere er lyset psykiske påvirkning af mennesket og lysets generelle påvirkning af omgivelserne en stor del af designprocesserne i Lumega Home. 
I en lille virksomhed som Lumega Home er der behov for medarbejdere med mere end ét talent – derfor er Tina en stærk medarbejder i vores team. Ikke nok med at hun kommer med to særdeles relevante uddannelsesbaggrunde som hun mestrer til fingerspidserne. Hun er heller ikke bange for at kaste sig ud i nye ting, som hun aldrig har prøvet før – Tina er lærenem og ansvarsfuld, samt en medarbejder som får tingene gjort. Hun er den medarbejder der har båret det tunge læs ift. Lumega Home og holder styr på alle trådene i forbindelse med Lumega Homes kursomlægning.
I sit daglige virke sidder Tina med flere forskelligartede opgaver og har derfor en indgående viden om stort set alle processer i Lumega Home. Det indebærer bl.a. alt hvad der hører sig til grafisk design (web, emballage, layout ect.), fotografering og marketingrelaterede opgaver (SOME, nyhedsbreve, blogindlæg ect.). Derudover står Tina for udviklingen af fragt- og logistik for at sikre den bedst mulige oplevelse for kunderne. Design og produktion af nye produkter er ligeledes en arbejdsopgave Tina er involveret i, samt tekstforfatning og kundeservice. 
 
Nøgleord: grafisk design, lysdesign, art director, tekstforfatter, idegenerering, designprocessen, layout, tegning, marketing, sociale medier, hjemmeside design, logo design, produktdesign, produktion, materialekendskab, 3D, logistik, shipping, grafiker