Om Rune

Stifter og CEO hos Lumega Home 

Rune er Lumega Homes stifter og direktør. Han har en baggrund som el-installatør og har derudover taget en videreuddannelse indenfor LED-teknologien fra The Semiconductor Institute.  

Som Lumega Homes stifter har der været rigeligt på paletten for Rune – Lumega Home er nemlig ikke den første virksomhed stiftet af Rune. I 2008 stiftede han virksomheden Lumega, en virksomhed der leverer belysning til større belysningsprojekter (B2B). Hans brede viden indenfor LED-teknnologien har ligeledes i 2011 ledt til en bogen ‘LED-bogen’ og har i den forbindelse afholdt mere end 300 foredrag om emnet. Denne indgående tekniske viden, har været et vigtigt element og er grundstenen for både stiftelsen af Lumega, samt dette søsterselskab Lumega Home (B2C). Rune har det overordnede overblik over Lumega Group, som både indebærer Lumega og Lumega Home, samt det kommende selskab Luxega som indebærer gadebelysning. Selvom Rune har et stort ansvar for snart tre virksomheder, består hans dagligdag også af opgaver såsom B2B kundekontakt, beregninger af Lumegas projekter for både danske og udenlandske kunder, samt besigtigelse deraf.  

Rune er ikke bange for at tage store beslutninger, hvilket er derfor Lumega Home er hvor vi er i dag. Han tør at tage de nødvendige beslutninger der skal til for at drive virksomheden fremad. Rune er en mand der får tingene til at ske og der er altid gang i nye spændende tiltag fra hans side. Han er dygtig til at holde sine medarbejdere i gang og give dem gejsten og motivationen til at gøre deres bedste i virksomheden. Rune har været selvstændig i mange år og har derfor kendskab til stort set alle grundlæggende processer i Lumega – en viden som Lumega Home og dets medarbejdere har kunne gøre stor brug af. Rune er en driftig og iderig CEO – så der er ingen tvivl om at Lumega Homes fremtid bliver en spændende rejse. 

 

Nøgleord: LED, installatør, CEO, LED-bogen, foredragsholder, lysdesign, produktudvikling, produktion