BLACK WEEK 22-28 NOV. - SPAR 30% PÅ UDVALGTE LAMPER

Om Pernille


Pernille portrait

Produkt- og lysdesigner hos Lumega Home

Pernille er Lumega Homes nyeste skud på stammen. Hun har både en professionsbachelor, i møbel- og interiørdesign fra TEKO Design & Business, samt en kandidat i lysdesign fra AAU CPH. 

Pernilles fornemmeste opgave i Lumega Home er at designe og udvikle på eksisterende og kommende produkter. Pernille har en indgående viden omkring produktion, design, materialer samt produktudvikling – viden hun har erhvervet sig gennem hendes produktdesign uddannelse samt mange års erhvervserfaring. Derudover har hun ligeledes et indgående kendskab til lysdesign både i forhold til at kunne skabe smukke og funktionelle lamper med den rette distribution af lys samt lysets kvalitet. Lys kvaliteten er vigtig for hvordan omgivelserne gengives, det er derfor en vigtig faktor for at kunne skabe de bedste Lumega Home produkter. 

I en lille virksomhed som Lumega Home er der behov for medarbejdere med mere end ét talent – derfor er Pernille en selvskrevet medarbejder i vores team. Ikke nok med at hun kommer med to særdeles relevante uddannelsesbaggrunde som hun mestrer til fingerspidserne. Hun er heller ikke bange for at kaste sig ud i nye ting, som hun aldrig har prøvet før – Pernilles ’’Pippi mentalitet’’ ’’Det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg nok godt’’ har båret hende langt og det er en af årsagerne til at Lumega Home er hvor det er i dag. Udover at arbejde som Lumega Homes produktudvikler med fokus på lyset, så har hun ligeledes en finger med i spillet når det gælder Lumega Homes SoMe kanaler, nyhedsbreve, blogindlæg, generelt tekstforfatning, kundeservice samt fotografering og styling. 

 

Nøgleord: produktdesign, lysdesign, sociale medier, tekstforfatter, idegenerering, designprocessen, layout, marketing, 3D, layout produktion, materialekendskab, styling