Om os

LUMEGA HOME STÅR FOR KVALITET & SOLIDT HÅNDVÆRK, DER GØR INDTRYK

Vi ønsker at designe lamper med et ekstraordinært udtryk, der signalerer kvalitet på højt plan og solidt håndværk. Grundstenene i vores vision er at kunne påvirke mennesker til at nyde design, funktionalitet og vigtigst af alt belysning, der gør en forskel i rummet.

 

INNOVATIV BELYSNING TIL HJEMMET

Lumega Home er en del af Lumega Group, som eksporterer belysningsløsninger til større byggesager i Danmark og udlandet. Lumega Home har fokus på belysning til den private forbruger. Med afsæt i hele Lumega familiens 10 års erfaring har vi udviklet produkter ud fra dybdegående viden inden for innovativ belysning. 

 

VI LEVERER LYS MED ET NORDISK TOUCH OG EKSKLUSIVITET

Lumega Home er for dig, der ønsker de lamper ikke alle andre har installeret i hjemmet. Det er for dig, som værdsætter belysning og ser en lampe som mere end et designobjekt. Følelsen af godt lys med et nordisk touch af vores traditionelle varme hyggelige belysning.

Behageligt lys som sammen med indretning skaber atmosfæren i et rum.

Hos Lumega Home designer og producerer vi lamper til privatpersoner med et særligt fokus på lyset – vi har en vision om at udbrede vores viden indenfor belysning og gøre det let for vores kunder, at tage den rette beslutning ift. hvilken belysning der er den rette for dem. Størstedelen af Lumega Homes ansatte har en uddannelse indenfor belysning og vi brænder for at formidle vores tekniske viden på forståelig vis. Vi blander vores individuelle ekspertviden for at skabe de bedst mulige resultater. Vores mål er at skabe kreative løsninger som er bæredygtige for både økonomi, produktion samt for vores kunder og ikke mindst at skabe smukke produkter.   

Rune

CEO / Tekniker

Om Rune

Ida

Retail Manager

Martin

Produktdesigner / Ingeniør

Om Martin

Simon

Logistikkoordinator

Josephina

SoMe Manager

Benjamin

Praktikant i produktudvikling