Om Martin

 

Produktdesigner og ingeniør hos Lumega Home

Martin er Lumega Homes interne udviklingsingeniør. Som diplomingeniør i Integreret Design fra Syddansk Universitet, er Martin uddannet i at udvikle nyskabende og brugervenlige produkter. Med sine alsidig viden og mange evner inden for produktudvikling, har Martin arbejdet med mange forskellige produkttyper heriblandt industrimaskiner, elektriske løbehjul og kaffemaskiner.
Som kombineret designer og ingeniør, er Martin involveret i produkternes udvikling helt fra den første lille idé til den dag produktet tages ud af produktion. Når nye produkter skal skabes, er der mange aspekter som skal tages i betragtning. Produkterne skal være af høj tekniske kvalitet, æstetisk smukke, holdbare, lette at anvende og kunne bortskaffes på forsvarlig vis. Martin sikrer derfor at produkterne lever op til høj kvalitet igennem hele dets levetid.
Martins primære opgaver inden for Lumega Group består at administration og arbejde på store udviklingsprojekter af nye lampedesigns for Lumega Home og gadebelysningsløsninger for den kommende søstervirksomhed Luxega. Udover at arbejde med Lumega Homes og Luxega’s produktportefølje består meget af Martins arbejde også i at sikre at vores webshop kører som forventet og at den er optimeret til den bedste kundeoplevelse.
Martin trives med de helt store opgaver hvor der skal holdes tungen lige i munden og arbejdes alsidigt. I alle opgaver sikrer Martin høj præcision og sørger for at alle beslutninger altid tages på det bedste grundlag. Det daglige arbejde består i at produkterne lever op til forventning, at holde styr på underleverandører og at de processen for nye produkter bliver på sporet.
 
Nøgleord: ingeniør, produktdesign, udvikling, produktudvikling, idegenerering, designprocessen, produktion, tegning, teknisk design, hjemmeside design, brugercentreret design, produktion, materialekendskab, 3D, miljøvurdering, patentlovgivning