Medarbejdere

Vores dygtige og dedikerede medarbejdere er hjertet af Lumega Home. Lær dem bedre at kende og opdag det talent og den ekspertise, der arbejder hårdt for at opfylde vores vision og mission hver dag.

RUNE

CEO/Tekniker

Grundlægger og administrerende direktør for Lumega Home, byder på en unik kombination af kompetencer og erfaring. Med en solid baggrund som el-installatør bringer han en dybdegående forståelse for elektriske systemer og
installationer til virksomheden.

JOSEPHINA

SoMe- & Marketingansvarlig

Med en unik kombination af kompetencer, studieerfaring og en passion for kommunikation og markedsføring, formår Josephina at gøre Lumega Homes stemme til virkeligheden. Samtidig arbejder hun på sin kandidatgrad i dansk ved Københavns Universitet.

MARTIN

Produktdesigner / Ingeniør

Lumega Homes' udviklingsingeniør, Martin, er uddannet diplomingeniør i Integreret Design fra Syddansk Universitet og specialiseret i at udvikle nyskabende og brugervenlige produkter. Med omfattende produktudviklingserfaring spiller Martin en central rolle i hele produktcyklussen, hvor han sikrer høj teknisk kvalitet, æstetisk, holdbarhed og brugervenlighed i alle Lumega Homes' produkter.

IDA

Retail Manager

Lumega Homes blæksprutte der driver en bred vifte af ansvarsområder,der omfatter website opsætning, grafisk design, kundekontakt, butikspasning og koordinering. Hendes arbejdsdag er præget af en konstant strøm af
forskelligartede opgaver.

SIMON

Logistikkoordinator

Vores erfarne Logistikkoordinator, Simon, beriger Lumega Home med en værdifuldviden og erfaring indenfor logistik og supply chain. Han har specialiseret sig i at optimere forsyningskæden, sikre præcise og rettidige leverancer samt forbedre lagerstyringen. Simons ansvarsområder inkluderer blandt andet omhyggelig koordinering af indgående og udgående forsendelser samt kontinuerlig overvågning af lageret for at sikre, at vores logistikoperationer kører problemfrit.