Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på nogle at de spørgsmål vi ofte bliver stillet.

Vi tager med et smil dine varer retur. Det er dog vigtigt, at du sender dem retur i samme indpakning, som de blev modtaget af dig. Processen er således, at du udfylder en formular, som du finder her: lumegahome.eu/policies/refund-policy På nuværende tidspunkt, kan vi desværre ikke tilbyde en gratis returlabel. Så snart vi modtager pakken, vil beløbet blive overført til det kreditkort, som pengene i sin tid blev trukket fra.

Lumega Home kan være behjælpelige med at sende til alle lande i verden, men de foretrukne ses herunder. Såfremt landet ikke fremgår af nedenstående, bedes du sende os en mail med hvilke lamper du ønsker, antal samt leveringsadressen.

Belgien

Danmark (afhentning også muligt)

Finland

Frankrig

Holland

Polen

Spanien

Sverige

Tyskland

Du er meget velkommen til at komme og hente dit køb personligt på vores adresse.

Lumega Home
Vesterbrogade 19
1620 København

Lumega Home teamet står altid klar til at hjælpe dig med den rigtige belysning til hjemmet. Står du overfor en større udskiftning af lamper og løsninger, kan vi som noget unikt koble dig sammen med en af vores professionelle lysdesignere. Lysdesigneren vil i tæt dialog med dig levere en flot rapport med vejledning til, hvor lamperne skal installeres for opnåelse af det bedste resultat. Samtidig tilbyder vi levering af 3D tegninger, så du kan få et billede af, hvordan lyset kommer til at se ud det interiør, som påtænkes anvendt i huset.

Lumega Home har udvalgt lyskilder med et ekstra varmt lys. De kommer typisk med en farvetemperatur på 2200K og 2700K. Derudover har vi valgt at skrue ekstra op for farvegengivelsen således at mad, interiør og andet i rummet fremtræder med farver så naturtro som muligt.

Lumega Home har et tæt samarbejde med udvalgte elinstallatører i hele Danmark. De kender vores lamper og vil altid gå op i den rigtige finish. Sætter du ikke selv lamperne op og har du ikke en elinstallatør i tankerne, kan vi altid hjælpe dig i den rigtige retning.

Lumega Home samarbejder allerede med mange influencere i Danmark og det vil være en ære at få flere ombord. Derfor anbefaler vi, at du kontakter os for en nærmere dialog på info@lumegahome.dk.

Fandt du ikke det svar du ledte efter?