Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på nogle at de spørgsmål vi ofte bliver stillet.

Vi tager imod dine returvarer med et smil. Det er vigtigt, at du returnerer dem i den originale emballage, som du modtog dem i. For at lære mere om returprocessen, bedes du besøge vores returpolitik her: lumegahome.eu/policies/refund-policy. Når vi modtager din pakke, vil beløbet blive refunderet til det betalingskort, der blev brugt til betalingen.

Lumega Home kan levere til alle lande i verden. Hvis dit land ikke er nævnt, bedes du kontakte os via mail med oplysninger om de lamper, du ønsker, antallet og leveringsadressen.

Danmark

Austria

Belgium

Bulgaria

Croatia

Cyprus

Czech Republic

Estonia

Faroe Islands

Finland

France

Germany

Greece

Greenland

Hungary

Iceland

Ireland

Italy

Latvia

Liechtenstein

Lithuania

Luxembourg

Malta

Monaco

Netherlands

Norway

Poland

Portugal

Romania

Slovakia

Slovenia

Spain

Sweden

Switzerland

United Kingdom

Lumega Home-teamet er altid klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte belysning til dit hjem. Hvis du står over for en større udskiftning af lamper og belysningsløsninger, kan vi sætte dig i kontakt med en af vores professionelle lysdesignere, der vil arbejde tæt sammen med dig for at udarbejde en omfattende rapport med vejledning om, hvor lamperne skal placeres for at opnå det bedste resultat. Samtidig tilbyder vi også levering af 3D-tegninger, så du kan få et visuelt billede af, hvordan lyset vil se ud i den indretning, du har planlagt for dit hjem.

Lumega Home har nøje udvalgt lyskilder med ekstra varmt lys. Vores lyskilder har typisk en farvetemperatur på 2200K til 2700K. Udover dette har vi prioriteret at optimere farvegengivelsen, så mad, interiør og alt andet i rummet fremstår med så naturtro farver som muligt.

Lumega Home samarbejder allerede med mange influencere i Danmark og, og vi ville elske at byde flere velkommen ombord. Vi anbefaler derfor, at du kontakter os for at indlede en nærmere dialog på info@lumegahome.dk.

Fandt du ikke det svar du ledte efter?