Returnering og bytteret af varer?

Vi tager med et smil dine varer retur. Det er dog vigtigt, at du sender dem retur i samme indpakning, som de blev modtaget af dig. Processen er således, at du udfylder en formular, som du finder her: https://lumegahome.dk/fortrydelse. På nuværende tidspunkt, kan vi desværre ikke tilbyde en gratis returlabel. Så snart vi modtager pakken, vil beløbet blive overført til det kreditkort, som pengene i sin tid blev trukket fra.

Hvilke lande sender i varerne til?

Lumega Home kan være behjælpelige med at sende til alle lande i verden, men de foretrukne ses herunder. Såfremt landet ikke fremgår af nedenstående, bedes du sende os en mail med hvilke lamper du ønsker, antal samt leveringsadressen.

  • Belgien
  • Danmark (afhentning også muligt)
  • Finland
  • Frankrig
  • Holland
  • Polen
  • Spanien
  • Sverige
  • Tyskland

Vil det være muligt at hente lampen personligt?

Du er meget velkommen til at komme og hente dit køb personligt. Firmaet holder til i Brøndby på Sjælland.

Finder jeg et showroom på adressen?

Desværre, vi har endnu ikke åbnet et showroom. Derfor vil du på nuværende tidspunkt kun blive budt på en kop kaffe i vores mødelokale.

Jeg har brug for rådgivning i belysning, hvad gør jeg?

Lumega Home teamet står altid klar til at hjælpe dig med den rigtige belysning til hjemmet. Står du overfor en større udskiftning af lamper og løsninger, kan vi som noget unikt koble dig sammen med en af vores professionelle lysdesignere. Lysdesigneren vil i tæt dialog med dig levere en flot rapport med vejledning til, hvor lamperne skal installeres for opnåelse af det bedste resultat. Samtidig tilbyder vi levering af 3D tegninger, så du kan få et billede af, hvordan lyset kommer til at se ud det interiør, som påtænkes anvendt i huset.

Hvordan kan jeg være sikker på, at lyset er varmt?

Lumega Home har udvalgt lyskilder med et ekstra varmt lys. De kommer typisk med en farvetemperatur på 2200K og 2700K. Derudover har vi valgt at skrue ekstra op for farvegengivelsen således at mad, interiør og andet i rummet fremtræder med farver så naturtro som muligt.

Hvordan installeres lamperne?

Lumega Home har et tæt samarbejde med udvalgte elinstallatører i hele Danmark. De kender vores lamper og vil altid gå op i den rigtige finish. Sætter du ikke selv lamperne op og har du ikke en elinstallatør i tankerne, kan vi altid hjælpe dig i den rigtige retning.

Jeg er influencer og vil gerne reklamere for jer?

Lumega Home samarbejder allerede med mange influencere i Danmark og det vil være en ære at få flere ombord. Derfor anbefaler vi, at du kontakter os for en nærmere dialog på info@lumegahome.dk.