Skab en romantisk belysning i hjemmet med disse tricks

Når der skabes romantisk belysning i hjemmet, så er det vigtigt at have det helt rigtige belysning.  De helt rigtige lamper til formålet er designet med de korrekte vinkler, så lyset kan skabe lige den romantiske stemning, som du ønsker i din bolig. Hovedreglen er:

Belysningen skal være varm og lav for, at lampen kan skabe den romantiske belysning.

Når romantikken skal skabes, så gå langt udenom skarpe og kolde lyskilder, da disse blot vil oplyse rummet og skabe mere klar belysning.

 

Uendelige muligheder for romantik med lys

Stearinlys er altid en sikker vinder, når du vil skabe romantisk belysning. Det er en vaskeægte klassiker, og nok den første tanke hos rigtig mange mennesker, når man tænker på romantisk belysning i hjemmet. Men faktisk er der mange flere muligheder end det. Romantisk lys kan nemlig sagtens skabes med både lamper og pærer. Hos Lumega Home udvikler vi belysning til den forbruger, som gerne vil have lamper, ikke alle har i hjemmet. Formen, materialet og lysudfaldet er nøje designet ud fra vores vision om at skabe enestående belysning i dit hjem. Vores lamper er lavet i forskelligt design, farve og materiale, hvoraf mange har det blide, lette romantiske udtryk.

 

3 tips til at skabe romantisk belysning med lamper og pærer

Er du i tvivl om, hvordan du skal skabe romantisk belysning derhjemme, får du her et par tips. Det kræver ikke meget at følge dem, så nemmere bliver det ikke at skabe romantik i hjemmet.

  1. Vælg at pynte væggen med væglamper. Væglamper som Thora Væglampen og Saga Væglampen er formet, så lyset navigeres blidt og fokuseret ind mod væggen.
  2. Vælg en pendler, som udleder lys gennem farvet glas. Drop Yellow er en helt perfekte loftslampe, som kan placeres i hele hjemmet.
  3. Hæng lyskæder op. De fremstiller svagere lys end almindelige lyskilder, og de kan placeres næsten hvor som helst i hjemmet.

Invester i lysdæmpere, så du kan skrue op og ned for lysstyrken derhjemme. Det er det perfekte redskab til at skabe romantisk belysning, når det er nødvendigt. Samtidig er det også en foretrukken løsning på at skifte mellem blødere og mere skarpere belysning.

Og så er det en rigtig god ide at købe Edison glødepære, som er en passende kandidat til at skabe en varm belysning.

Romantisk belysning

← Ældre opslag Nyere opslag →