Lampetrends 2023 - Sådan vil vi lyse vores rum op i det nye år

Det nye år har taget sine første, spæde skridt, og der er nogle klare trends og tendenser, der følger med. I dette indlæg vil vi give dig en indsigt i, hvad der forventes at blive og forblive lampetrends i 2023, så du kan blive klogere på, hvordan vi alle vælger at lyse vores rum op i det nye år. Find inspiration til belysningen i din bolig eller jeres kontormiljø med eksempler fra vores sortiment, der taler direkte ind i det nye års fantastiske lampetrends.

 

Naturmaterialer er det nye sort i 2023

Vi befinder os i en tid, hvor både private og erhvervsdrivende sætter en stor dyd i at byde naturen indenfor. Naturen er hjem for et væld af betagende materialer, der giver både ro og elegance til indretning, og derfor er der ingen grund til at tro, at naturmaterialer ikke bliver en klar lampetrend i 2023. Her vil vi anbefale dig at gå på opdagelse i vores MARBLE-serie, der, som navnet antyder, bruger marmor til at skabe en unik belysningsgenstand. Marmor er en natursten, og derfor er der heller ingen af vores lamper fra MARBLE-serien, der er helt ens – du får altså et unikt stykke af naturen ind i dit hjem eller kontor, når du vælger en lampe fra denne serie.

 

De ”svævende” lamper – en leg med tyngdekraften

I forlængelse af, at naturmaterialer er blevet det nye sort, er der flere og flere, der efterspørger lamper, som besidder en vis lethed og minimalitet. For mange er naturen et sted, der emmer af ro og velvære, og derfor er den minimalistiske og lette stil også en lampetrend, som vi forventer at se en del til i 2023. De ”svævende” lamper leger med tyngdekraften og bidrager til en helt særlig atmosfære, hvor der er mulighed for at lege, uden at indretningen pludseligt begynder at larme. Her kan vi anbefale en lampe som Caja-lampen fra vores sortiment, der er en smuk og minimalistisk pendel, der har blandet et stramt grafisk udtryk med en asymmetrisk komposition. Det store hulrum mellem pærerne og stellet giver en fornemmelse af en svævende lampe, der bestemt leger med tyngdekraftens regler.

 

Energibesparende og miljøvenlig belysning

Bæredygtig energi og bæredygtigt design er uden tvivl en fast del af de lampetrends, vi kommer til at se mere til i 2023. Det handler både om at bruge bæredygtige materialer til selve lampekonstruktionen og naturligvis at bruge energisparende lyskilder, der kommer både dig og miljøet til gode. Dette bør du bestemt gøre til en del af din indretning i 2023.

 

Skulpturelle lamper, der er et statement i sig selv

Lamper er naturligvis ikke bare en kilde til belysning – det en dekorativ del af din personlige indretning, og lige præcis den personlige indretning spiller ind i lampetrends for 2023. Tag modige beslutninger med dine lamper i 2023 og find skulpturelle lamper, der er et statement piece i din indretning. Her kan du med fordel kigge mod vores drop-pendler i farverne Noir, Gold og Rainbow, hvor en dråbeformet glasskærm har fået nøje udvalgte farver efter tidens trends, der giver et fantastisk spil mellem materialet og dets organiske form.

← Ældre opslag Nyere opslag →