Lamper til køkkenø

4 bud på lamper til over køkkenøen

Alle dem, der har en køkkenø, vil fortælle dig, hvor fantastisk det er. Og alle dem, der ikke har en køkkenø, men drømmer om en køkkenø, vil fortælle dig det samme. Det kan være et fantastisk design-unikum i køkkenalrummet, og derfor skal denne naturligvis suppleres med det perfekte lampe-match. Køkkenøen drager opmærksomhed til sig ved at være placeret midt i rummet, og derfor er der ingen grund til at gå på kompromis med lampevalget hertil. En lampe over køkkenøen bør være lige så dragende som køkkenøen, og derfor har du her rig mulighed – og en god undskyldning – for at tage mere risky og legende beslutninger, hvad angår din belysningskilde. I dette indlæg vil vi give dig et bud på 4 lamper, der er perfekte lamper til køkkenøen.

 

Nedhængt, lineær lampe – den stilfulde og elegante løsning

Hvis du ønsker en elegant og funktionsrig løsning, der oplyser hele kogeøen uden at kræve fire forskellige spots, så er en lineær og nedhængt lampe for dig. Det er en dragende lampe, der uden at larme for meget, gør køkkenøen til centrum og giver dig det perfekte lys til at kokkerere. I vores sortiment finder du en sådan lampe – Marble Linear. Det er en minimalistisk og aflang lampe, der med sin kombination af marmor messing giver denne stilfulde pendel en helt særlig kant.

 

Stilsikker, organisk lampe – en dæmpbar og smuk løsning

Vores Winthers-lampe er en klassisk, rund lampe, der er ideel til over køkkenøen. Den har et eksklusivt look i børstet messing, der garanteret et rent og enkelt udtryk. Når du vælger denne pendel, får du en lampe, der kan oplyse hele køkkenøen uden at se tung og demonstrativ ud. Hvis du derfor drømmer om en elegant og organisk lampe til over køkkenøen, så er denne det perfekte match for dig.

 

Moderne lampe med klassisk formsprog – det nyeste skud på stammen

Vores nye Caja-lampe tager sig utroligt godt ud i rum med højt til loftet og har med sine tre runde glas et klassisk og grafisk formsprog. Denne lampe er iøjnefaldende uden at være larmende, og kombinationen af selve stellet og den tynde wire får denne pendel til at synes let og svævende.

 

Den dråbeformerede og karakteristiske Drop-lampe – den dekorative løsning

Hvis du ønsker en smuk og legende installation uden at gå på kompromis med lyseffektiviteten, så er vores Drop-lamper det ideelle valg for dig. Her kan du med fordel vælge 1-2 af styks af den dråbeformede lampe til at hænge over køkkenøen, og den fås både i en blå, en blød gul eller lysebrun nuance. Den organiske dråbeform giver en rolig og let stemning til over køkkenøen, mens farvenuancerne er med til at give kant til indretningen.

← Ældre opslag Nyere opslag →