Få 4 gode bud på den perfekte julegave anno 2022

Der er efterhånden mange gode (såvel som dårlige) bud på, hvad man giver til manden eller kvinden, der har det hele. I dette indlæg har vi samlet nogen af vores lampefavoritter, så du kan give din veninde, bror eller kollega noget, som alle kan sætte pris på – lys. En lampe er en utroligt alsidig julegave, som modtageren kan anvende i forbindelse med at få læselys ved sofaen, effektivt arbejdslys til hjemmekontoret eller måske til at skabe mere liv i entreen til disse mørke måneder. Mulighederne er mange, og det er derfor svært at gå galt i byen med en lampe som julegave, der både bringer lys, æstetisk kant og øget funktion til hjemmet. Her finder du vores 4 bud på den perfekte julegave anno 2022.

 

En organisk lampe med en smuk farvenuance

Vores Drop Coffee-lampe er en pendel, som vi er meget stolte af. Det er en pendel i glas med en smuk organisk dråbeform, der helt uden at larme for meget er iøjnefaldende af natur. Det er en blid lampe, der i denne farvenuance efterlader en hyggelig og varm stemning til rummet, og så kan den både anvendes som pendel og bordlampe. Med andre ord en stensikker vinder til julegaven 2022.

 

En elegant, stilren og slank pendel

Hvis modtageren af din julegave bor i et klassisk moderne hjem, er vores Vera-lampe et sikkert valg. Det er en aflang, sort matlarkeret pendel med et stilrent udtryk. Den afgiver et behageligt hvidt lys, der gør den ideel i ufattelige mange settings fx over natbordet, i entreen, ved spisebordet eller over kogeøen. Den er med andre ord et godt match til et klassisk hjem, der vægter kvalitet og elegance højt.

 

En legende og smuk bordlampe

Er modtageren af din julegave nybagte forældre, ejere af en bolig med meget træværk eller bare finurlige mennesker? Så er vores Rabbit-bordlampe den perfekte julegave. Det er, som navnet antyder, en kanin i hvid keramik, der giver denne lampe sin form. Nærmere bestemt en kanin, der gemmer hovedet under skærmen. Her har der været fokus på at skabe en lampe, der forundrer med sin form, men som grundet materialevalget og farven blender smukt ind i dens omgivelser.

 

En luksuriøs pendel i grønt marmor og messing

Vores Marble Slim-pendel har et taktilt og luksuriøst udtryk, der forener både leg og klasse, og som derfor er den perfekte julegave til parret, der har det hele. Denne pendel distribuerer lyset nedadrettet og er derfor ideel til natbordet, læsehjørnet eller køkkenøen, hvor man ønsker at binde lyset til én enkelt overflade.

← Ældre opslag Nyere opslag →