Derfor skal du vælge Lumega Home lamper

Hos Lumega Home finder du et unikt udvalg af lamper inspireret af det nordiske touch. Du er sikret et godt produkt, som er designet, udviklet og produceret af os. Find nutidens designs, som vores egne teknikere, lyd- og produktdesignere har specialudviklet til vores danske kunder. 

De danske hjem er alle unikt indrettet, og vi går forrest for at opfylde dit ønske om at indrette hjemmet med enestående lamper. Vi skaber lamper af materialer som f.eks. marmor, messing, glas, metal og aluminium. Valgmulighederne er mange. Hos Lumega Home byder vi dig ind i et univers af designlamper, som blandt andet vores fantastiske Drop Lampe. En glaspendel med en elegant organisk dråbeform. Denne lampe giver med dens smukke glød og bløde, varme lys en rolig stemning.

 Drop lampe fra Lumega

Lamper til hele hjemmet

Du behøver ikke at fare frustreret rundt og lede forskellige steder, for hos Lumega Home skaber vi lamper til hele hjemmet. Vi har nemlig mange forskellige former for belysning, så du kan få skabt lige præcis den form for lys, som du ønsker. Lyskilder, som skaber et naturligt lys, men også lamper, som skaber varmt og hyggeligt lys til hyggekroge i huset, som du står og mangler. Mulighederne er mange, og vi har det hele.

 

Lamper og pærer til den miljøbevidste forbruger

Som den miljøbevidste forbruger, du er, er du kommet det helt rigtige sted. Vores fokus ligger på at skabe lyskilder, som tager højde for både miljø og for din pengepung. Produktionen af A+ klasse pærer er et vigtigt fokus for os. Sådan tilbyder vi nemlig dig pærer til alle dine lamper i den højeste energiklasse, og derved undgår vi sammen at belaste miljøet unødvendigt.

Bliv også klogere på belysning i:

← Ældre opslag Nyere opslag →